Het bestuur van de Stichting Wim Hendriks Trofee heeft bij de KNWU een verzoek ingediend om in 2021 wederom deel te mogen uitmaken van de U23 Road Series. Tevens is de wens neergelegd om een wedstrijd voor dames te mogen organiseren.

Na een jaar zonder koers kijken we uit om in 2021 Koewacht weer op de kaart te krijgen door startgelegenheid te bieden aan de belofterenners en wel in de competitie van de U23RS. Tevens willen we proberen de categorie dames in het kader van de Women Cycling Series aan het vertrek te krijgen. Ook deze WCS wordt evenals de U23RS verreden in een competitieverband waarin zowel Nederlandse als Belgische ploegen deelnemen. Door te kiezen voor deelname in deze beide competities hoopt de organisatie verzekerd te zijn van politiebegeleiding.

We zijn ons bewust dat er nog veel onzekerheid bestaat over de ontwikkeling van de situatie met betrekking tot Covid-19. Laten we hopen dat het coronavirus ons niet weer in de wielen gaat rijden!